Waarom een vakantie met hond zo leuk is

Waarom is een vakantie met hond zo leuk? In Nederland en België lopen er wel 3.000.000 honden rond. Lachende honden, lieve huisdieren, grote en kleine honden. Waarom houden zoveel mensen een hond en waarom is een vakantie met hond zo leuk? Eigenlijk kunnen die vragen alleen maar beantwoord door een hondenbezitter. We doen een poging. ook waarom zoveel mensen hun hond meenemen op vakantie en niet kiezen voor een vakantie oppas of honden uitlaat dienst.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Je hond is misschien wel je beste vriend

Voor veel mensen zijn honden hun beste maatjes. Een hond is bijna altijd blij en wil graag met je knuffelen en spelen. En jonge hondjes zijn natuurlijk vertederend. Mensen worden vaak teleurgesteld door andere mensen. Je hond laat je nooit in de steek en blijft je altijd trouw. Dat is waarom voor de meeste mensen de hond bijna net zo belangrijk is als de partner of kinderen. Het is gewoon je beste vriend en een vakantie zonder je hond is gewoon niet leuk!

Heerlijk wandelen tijdens je vakantie met hond.

Met je hond kan je eindeloos wandelen. Ook op vakantie natuurlijk. En als je alleen op reis gaat, is het gezelschap van een hond natuurlijk helemaal ideaal. Je hoeft je niet eenzaam te voelen en kunt heerlijk wandelen of fietsen langs strand, duinen of bossen. Het gezelschap van je hond maakt je vakantie compleet.

Europarcs met hond banner

Natuurhuisje met hond huren.

Ben je een echte natuurliefhebber?? Huur dan een Natuur Huisje als vakantieverblijf voor jou en je huisdier. Natuurhuisjes liggen niet aan een snelweg of op een groot vakantiepark. Ze staan garant voor veel rust en een groene omgeving. Ook je hond vindt zo een vakantiehuisje midden in de natuur super leuk!

Met het hele gezin en hond op vakantie.

Een hond meenemen op vakantie is natuurlijk niet alleen iets voor alleenreizenden. Ook bij een gezinsvakantie hoort je trouwe viervoeter! Je kunt bij ons een groot gezins vakantiehuis huren waar honden welkom zijn. Of, misschien een idee?? Boek een vakantie met hond aan zee. Met het hele gezin genieten van een strandvakantie met hond. Wat wil een mens nu nog meer?